V šolskem letu 2017/2018 bomo nadaljevali z delom v projektu NAŠA MALA KNJIŽNICA.

Koordinira ga bo šolska knjižničarka. Mentorice pa so razredne učiteljice na podružničnih šolah. Letos bo sodelovalo sedem oddelkov.

Prejeli bomo izvirne USTVARJALNIKE z nalogami na teme izbranih knjig. Knjige smo nabavili za vse štiri podružnične šolske knjižnice.  Učenci se bodo tako poleg branja zabavali tudi z reševanjem likovnih nalog, kvizov, pisanjem pesmi … Spoznavali bodo zanimivosti o avtorjih knjig ter državah, ki so vključene v projekt.

Več na spletni povezavi: nasamalaknjiznica.si.

 

Projekt NAŠA MALA KNJIŽNICA 2016/2017

V šolskem letu 2016/2017 bomo nadaljevali z delom v projektu NAŠA MALA KNJIŽNICA.

Koordinira ga šolska knjižničarka. Mentorice pa so razredne učiteljice na podružničnih šolah. Letos bo sodelovalo že deset oddelkov. Prejeli smo izvirne USTVARJALNIKE z nalogami na teme izbranih knjig. Knjige smo nabavili za vse štiri podružnične šolske knjižnice.  Učenci se bodo tako poleg branja zabavali tudi z reševanjem likovnih nalog, kvizov, pisanjem pesmi … Spoznavali bodo zanimivosti o avtorjih knjig ter državah, ki so vključene v projekt.

V Ustvarjalniku 1 bodo učenci 1. razreda lahko spoznali privlačne zgodbe Petra Svetine, Helen Nicoll, Germana Zulla, Aina Havukainena in Samija Toivonena, Jana de Kinderja in Annie M. G. Schmidt.
Ustvarjalnik1 16-17
V Ustvarjalniku 2 bodo učence od 2. do 5. razreda zabavali Kęstutis Kasparavičius, David J. Smith, Aino Havukainen in Sami Toivonen, Sinikka in Tiina Nopola, Chris Riddell in Desa Muck.
Ustvarjalnik2 16-17

 

Podrobnejše informacije so na www.nasamalaknjiznica.si.

šolska knjižnica